Всі події за день

28 жовтня 2010

На шляху до фотомистецтва

27 жовтня 2010 року студенти факультету початкового навчання відвідали молодіжну фотовиставку "Вільне плавання", яка походить у рамках фестивалю "Свіжий вітер". На виставці були представлені 250 робіт 53 фотохудожників міста та Хмельницької області. Студенти з інтересом вивчали роботи своїх однолітків, на який було відтворено прагнення та мрії сучасної молоді. Відвідування фотовиставки дало можливість отримати нові знання про фотоіндустрію та розширити світогляд відвідувачів.

Професійна підготовка педагогічних кадрів в умовах інноваційної перебудови національної системи освіти

Міжвузівська науково-практична конференція аспірантів та молодих ученихПрофесійна підготовка педагогічних кадрів в умовах інноваційної перебудови національної системи освіти”.
21 жовтня 2010 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулась Міжвузівська науково-практична конференція аспірантів та молодих учених: „Професійна підготовка педагогічних кадрів в умовах інноваційної перебудови національної системи освіти”.

Основні напрями роботи конференції:

1. Теоретичні і методичні засади професійної підготовки педагогічних кадрів в умовах модернізації національної системи освіти.
2. Сучасні реалії підготовки педагогічних кадрів.
3. Інновації у професійній підготовці педагогічних кадрів.
4. Проблеми виховання особистості майбутнього педагога у ВНЗ.

У конференції брали участь аспіранти та молоді вчені Тернопільського національного педагогічного університету ім.В.Гнатюка, Національного педагогічного університету ім.М.П.Драгоманова, Кам’янець-Подільського національного університету ім.Івана Огієнка, ДВНЗ „Кримський гуманітарний університет”, Хмельницького національного університету, Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Освіта як важлива соціокультурна детермінанта становлення особистості

Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія запрошує Вас взяти участь у Міжвузівській науково-практичній конференціїОСВІТА ЯК ВАЖЛИВА СОЦІОКУЛЬТУРНА ДЕТЕРМІНАНТА СТАНОВЛЕННЯ ОСОБИСТОСТІ”, яка відбудеться 19 листопада 2010 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії.

Основні напрями роботи конференції:

1. Освіта як предмет філософської рефлексії.
2. Соціогуманітарний потенціал сучасної освіти.
3. Превентивність освіти в контексті модернізації українського суспільства.
4. Філософсько-педагогічні орієнтири сучасного освітянина.

За матеріалами конференції буде видано збірник. За бажанням авторів статті будуть опубліковані у збірнику наукових праць „Педагогічний дискурс” (випуск 9), який включено до переліку фахових видань ВАК України в галузі „Педагогічні науки”. Вартість публікації становить 25 грн. за сторінку та 15 грн. за пересилання збірника для авторів з інших міст.

Переглянути інформаційний лист конференції

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55