Всі події за день

12 листопада 2014

Подарували по краплині тепла й уваги

Цьогорічна напрочуд тепла і мальовнича осінь манить на природу, на свіже повітря, сприяє спілкуванню. Саме таку нагоду поспілкуватися поза межами стін академії мали студенти факультету початкової освіти та філології групи ПО-13 та ПО-14 відвідавши Солобковецьку школу-інтернат.

Незалежність Республіки Польща, незалежність України – шляхи євроінтеграції(Міжнародний круглий стіл)

10 листопада за ініціативи викладачів: кандидата педагогічних наук Біницької К. та доктора педагогічних наук, професора Ящук І. в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулось засідання Міжнародного круглого столу „Незалежність Республіки Польща, незалежність України – шляхи євроінтеграції”.

Рідна мова – основа професії!

До Дня української мови та писемності викладачі кафедри української мови та літератури провели цикл відкритих занять, які відвідали студенти групи Філ-32у (спеціальність “Українська мова та література”) та колеги-словесники.

Яка чудова українська мова…

Як  парость  виноградної  лози,
Плекайте  мову.  Пильно  й  ненастанно
Політь  бур'ян.  Чистіша  від  сльози
Вона  хай  буде.  Вірно  і  слухняно
Нехай  вона  щоразу  служить  вам,
Хоч  і  живе  своїм  живим  життям.

М. Рильський

До дня української писемності та мови студенти групи ФІЛ-42 у (куратор Мельничук Р.А.) та представники груп ФІЛ-41а, ФІЛ-21а (куратор Землянко М.М.) провели захід, на якому  студенти презентували власні вірші та вірші відомих сучасних поетів. Також ведучі розповіли про історію свята та закликали любити та берегти рідну мову, стежити за культурою мовлення, а саме: уникати  слів-паразитів, вульгаризмів тощо.

На гостинах у «Паприколаби»

11 листопада в дитячій музичній школі №1 студенти факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії разом із деканом Ящук Інною Петрівною і викладачем Біницькою Катериною Миколаївною взяли активну участь у проведенні майстер-класу по виготовленню музичних інструментів із овочів та концерту овочевого оркестру, які підготували та провели їх колеги – викладачі з Республіки Польща.

Батьківські збори 1 та 2 курсів на факультеті дошкільної освіти

В суботу 8 листопада 2014 року, на факультеті дошкільної освіти відбулися батьківські збори. Були присутні батьки студентів перших та других курсів, куратори груп.

Учителю, вкажи шлях краси духу

8-9 листопада 2014 р. в м. Київ відбулись Дев’яті Всеукраїнські Читання з гуманної педагогіки «Учителю, вкажи шлях краси духу».

Учасниками наукового зібрання від Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії були: кандидат педагогічних наук, доцент Казакова Н.В., кандидат педагогічних наук, доцент Поляновська О.Р., кандидат педагогічних наук Сівак Н.А., кандидат філологічних наук, доцент Філінюк В.А., доктор педагогічних наук, професор Ящук І.П.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55