Всі події за день

27 жовтня 2014

Віват «Подільський модерн»

24 жовтня в актовій залі академії дебютну програму колективу запропонував новий склад студентського колективу факультету початкової освіти та філології «Подільський модерн». Колектив об’єднав 50 талановитих дівчат факультету, які по-справжньому закохані в українську пісню і вміють яскраво і образно донести її до слухача.

Екскурсія до міста Умані

За вікном осінь, але всі ми ніби доторкнулися до вмитої першим весняним дощем веселки, бо побували в принадному, чарівному куточку України – Уманському національному дендрологічному парку "Софіївка" – одному із кращих світових зразків садово-паркової архітектури.

Профком студентів вітає кращу групу факультету початкової освіти та філології!

Профспілкова організація студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії за поданням декана факультету початкової освіти та філології  І.П.Ящук нагородила грошовою винагородою студентів 21 групи, яка за результатами минулого навчального 2013-2014 н.р. у рейтингу факультету стала кращою групою. Висловлюємо щиру вдячність за активну роботу куратору групи А.О.Кащук. Щиро вітаємо кращих!

Міжнародний день боротьби жінок за мир

25 жовтня з 1980 року у всіх країнах святкують Міжнародний день боротьби жінок за мир. У попередньому столітті відгриміли дві світові війни, також світ постійно приголомшували локальні військові конфлікти. Жінки об`єдналися в організації, які ведуть агітаційну діяльність, направлену на запобігання і припинення різних військових дій. Не залишились байдужими до цього свята і студенти груп ФІЛ-31а, ФІЛ-41а факультету початкової освіти та філології (куратор Землянко М.М.).

Профком студентів щиро вітає з перемогою!

Профспілкова організація студентів щиро вітає переможців фортепіанного конкурсу на краще виконання твору для слухання музики в школі та дошкільному закладі. Традиційно переможці отримали від профспілкової організації грамоти та грошові винагороди.

Переможцями стали:

I місце – Кондратюк Юлія (ММ-11);

II місце – Слісарчук Олена (ММ-11);

III місце – Каспрук Валентина (ММ-11);

номінація “Глядацькі симпатії” – Баблюк Станіслав (ММ-11).

I місце – Руда Аліна (ММ-21);

II місце – Підфігурна Ярослава (ММ-21);

III місце – Кравчук Олена (ММ-21);

номінація “Глядацькі симпатії” – Макогонюк Альвіра (ММ-21).

Бажаємо подальших успіхів!

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55