Всі події за день

25 жовтня 2014

«Cinema-music»

23 жовтня у приміщенні Хмельницької обласної філармонії відбувся концерт Академічного симфонічного оркестру «Cinema-music» диригентом та оранжувальником,  якого був заслужений артист України Сергїй Рабійчук.

Ми - патріоти нашої країни

22 жовтня відбувся захід у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва патріотичного спрямування, який відвідали студенти групи ФІЛ-22у (куратор Мельничук Р.А.) факультету початкової освіти та філології. Захід був присвячений українському військовому діячеві, патріоту Гальчевському Якову Васильовичу.

Профком студентів допомагає!

Для студентської профспілкової організації Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії гарною традицією є допомога творчим студентським колективам. Так студентки 21 групи факультету мистецтв зі спеціальності «Хореографія*» отримали з фонду профкому студентів кошти для оновлення костюмів.

Бажаємо творчих успіхів!

Профком студентів вітає!

Профспілкова організація студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вітає студентку факультету мистецтв Левчук Анастасію  із черговою нагородою: 2 місце у Міжнародному вокально-хореографічному фестивалі “Талант шоу”. Щиро сподіваємося, що отримана грошова винагорода із фонду студентської профспілки, допоможе Анастасії підкорювати інші творчі вершини та прославляти Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію.

Бажаємо подальших успіхів! 

Не будь байдужим!...

Саме з такими словами працівники та студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії постійно роблять свій внесок у мирне та світле майбутнє нашої держави. З перших днів жахливих подій, які відбуваються на сході країни, Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія допомагає нашим військовим. Так, у березні та квітні, були перераховані кошти на відповідні рахунки кожним небайдужим членом колективу.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55