Всі події за день

02 жовтня 2014

Вітаємо!

Народний аматорський колектив “Подільські музики” та студенти факультету дошкільної освіти вітають керівника колективу, старшого викладача Пазій Софію Володимирівну з отриманням грамоти Хмельницької обласної ради!

Бажаємо подальших творчих злетів та успіхів!

Відкриття наукової лабораторії з дошкільної педагогіки

Тиждень кафедри дошкільної педагогіки продовжує крокувати академією.

01 жовтня відбулося відкриття студентської наукової  лабораторії з дошкільної педагогіки, засновником якої є Миськова Н.М. (викладач кафедри),  модератором –  Павлушкіна О.В. (старший викладач кафедри).

Науково-методичний семінар “Сучасні освітні тенденції: європейський вимір”

01 жовтня   викладачі, студенти академії взяли активну участь у науково-методичному семінарі «Сучасні освітні тенденції: європейський вимір», який відбувся за сприяння кафедри менеджменту освіти (завідувач кафедри – Дарманська І.М, кандидат педагогічних наук, доцент). У роботі семінару взяли участь науковці з Польщі  та України

Лекція-презентація програми “Життя в долонях” на тему “Альтернативні технології в освіті”

Сьогодні в багатьох країнах світу проявляється великий інтерес до нетрадиційних, альтернативних форм освіти. Загальною тенденцією інновацій, що сприяють цьому руху, є актуалізація ідей гуманізму, перш за все, пріоритетності розвитку особистості дитини та творчої співпраці педагога і дітей як рівноправних суб’єктів. З реалізацією альтернативної освіти зміцнюються нові смисли і цінності педагогічної культури – культура взаєморозуміння, діалогу, партнерства, творчої співпраці, педагогічної підтримки, саморозвитку, самоорганізації і самовизначення підростаючої особистості. Сьогодні в світі ідеї, підходи, методи так званої альтернативної освіти багато в чому стали вже нормою

Відкритий день педагогічної практики

1 жовтня 2014 року в рамках тижня кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик старшим викладачем Бродовською Алою Миколаївною проведено відкритий день педагогічної практики на базі дошкільного навчального закладу №6 “Колобок” міста Хмельницького (завідувач – Марущак Сніжана В’ячеславівна) на тему “Самостійна організація і керівництво ігровою діяльністю в І половину дня”.

Відкрита лекція «Врятувати… Допомогти… Запобігти…»

1 жовтня на факультеті початкової освіти ти філології відбулась відео лекція «Врятувати… Допомогти… Запобігти…», яку провели для студентів і викладачів працівники та начальник курсів цивільного захисту і безпеки життєдіяльності Хмельницької області Грамчак Микола Степанович.

Відзначення Всеукраїнського дня бібліотек

Відзначаючи Всеукраїнський день бібліотек студенти факультету початкової освіти та філології групи Філ-12у під керівництвом куратора групи Туранської В.Л. та організатора екскурсії студентки Мацюк Яни відвідали Хмельницьку юнацьку обласну бібліотеку.

Творча зустріч студентів у Хмельницькому обласному літературному музеї

30 вересня студенти факультету початкової освіти та філології (Філ 11-а та Філ 12-у) відвідали Хмельницький обласний літературний музей. Під час екскурсії відвідувачі мали можливість ознайомитись з цікавою інформацією про історію становлення і сьогодення літературного та культурного процесу Поділля.

Методична консультація до практики для студентів 4 курсу на тему “Крок до професійної майстерності”

30 вересня 2014 року старший викладач кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик Сігінішина Галина Йосипівна провела методичну консультацію до практики для студентів групи ДО-41 Бугайчук Аліни та Дехтяр Катерини.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55