Всі події за день

16 жовтня 2014

Аромат кави та шоколаду. Місто Лева

У минулу суботу (11 жовтня) студенти ДО 42 разом із куратором О.Ю.Барташук здійснили поїздку до столиці Західної України, неповторного міста із ароматом кави та шоколаду – до Львова.

Золота осінь

А осінь вже постукала в вікно.
Чарівна осінь, сонячна і світла.
Ще гріє серце сонячне тепло,
Зелена барва на лугах не зникла.

Н.Красоткіна

Студенти групи ФІЛ-41а факультету початкової освіти та філології нещодавно здійснили екскурсію до парку культури та відпочинку ім. Михайла Чекмана.

Концерт з нагоди 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря

Народна академічна хорова капела ім.В.Толстих 13.10.2014 р. під управлінням  Гуцал Р.С. приймала участь в концерті з нагоди 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря, разом із академічним симфонічним оркестром Хмельницької обласної філармонії.

Засідання старостату факультету початкової освіти та філології

14 жовтня відбулося засідання старостату факультету початкової освіти та філології.

Продовжуємо добру справу факультету…

На факультеті початкової освіти та філології є чимало добрих традицій та справ. Одна з них – це участь у проекті Подільського молодіжного об’єднання «У майбутнє через Культуру».

Тонкощі професії

15 жовтня 2014 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулась зустріч студентів групи ПО-21 факультету початкової освіти та філології з батьками, які працюють у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

Виставка художніх творів викладачів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

Студенти груп ФІЛ-31а, ФІЛ-32у під керівництвом Землянко М.М. та  Мельничук  Р.А  мали нагоду відвідати виставку художніх творів викладачів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Городоцької і Полонської ДХШ, котра проходила у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури та мистецтва.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55