Всі події за день

06 березня 2014

Засідання наукового гуртка «Азбука практичної психології»

27 лютого в розрізі тижня кафедри педагогіки та психології відбулося засідання наукового гуртка «Азбука практичної психології».

Тема засідання: «Психологічна адаптація студентів першого курсу до навчання в умовах ВНЗ та особливості міжособистісної взаємодії у студентських групах».

Керівники: Мотозюк Л.М., Старовойт І.Й.

Учасники: члени гуртка (студенти 6 курсу), куратор шостого курсу, куратори студентських груп першого курсу, декан факультету початкової освіти та філології, завідувач кафедри педагогіки та психології.

Мета засідання: проаналізувати та підсумувати результати діагностичних досліджень проведених членами гуртка; розвивати у студентів навички аналізу та інтерпретації отриманих результатів; розробити рекомендації щодо особливостей побудови взаємодії зі студентами кураторам першого курсу .

Українська народна казка на заняттях у студенів факультету дошкільної освіти

5 березня 2014 року студенти групи ДО-21 факультету дошкільної освіти під керівництвом викладача кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик Мисик О.С. провели практичне заняття на тему “Українська народна казка в дошкільному закладі”.

Студенти підготували для показу казки “Ріпка”, “Курочка ряба”, “Колобок”, “Цап та баран”, “Півник та двоє мишенят”.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55