Всі події за день

31 березня 2014

Духовні витоки Поділля: митці в історії краю

13 березня 2014 р. у

Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася IV всеукраїнська науково-практична конференція

«Духовні витоки Поділля: митці в історії краю»

Життя коротке, мистецтво нескінченне.

Оскар Уайльд

Мистецтво є одним із найвеличніших проявів людського життя та усвідомлення почуття прекрасного на нашій планеті. Воно переживає віки, залишаючись незмінно загадковим, потрібним і прекрасним.

Студентська конференція

26 березня 2014 року на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбулася Міжвузівська науково-практична конференція «Проблеми початкової школи: науковий пошук студентів», яка була присвячена 95-річчю з дня народження В.О.Сухомлинського.

Засідання старостату факультету початкової освіти та філології

 

18 березня на факультеті початкової освіти та філології відбулось засідання старостату. Старости груп на чолі з деканом обговорювали питання щодо оформлення звітної семестрової документації та результати рейтингу груп. Декан факультету провела інструктаж щодо оформлення семестрової документації, акцентувала увагу на основних моментах.

Голова студентської ради Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Розгін Юлія виступила із аналізом результатів по рейтингу груп станом на 1 березня 2014 року.

Крізь час і простір він бачив Україну

18 березня студенти факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії стали гостями театралізованого дійства «Пророк» у Великому залі Хмельницької обласної філармонії, присвяченому 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка.

Щастя в кожного своє

20 березня у всьому світі відзначають День щастя. Це свято запровадила Організація Об’єднаних Націй в липні 2012 року. В цей день проходять благодійні акції, концерти, виховні заходи.

         Студентки групи ФІЛ-32у долучилися до святкувань. Нами було проведено опитування серед студентів та викладачів факультету “Початкової світи та філології”. Результати дослідження показали, що із 288 опитуваних: 140 щасливі дуже часто, 88 – щасливі інколи, 60 – щасливі завжди.

         Результати було оголошено під час проведення виховного заходу “Щастя в кожного своє” на якому були присутні студенти груп ФІЛ-11а та ФІЛ-12у.

З теплом і турботою...

27 березня студенти V, VI, VII курсів факультету початкової освіти та філології відвідали Хмельницький геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці. Волонтери на чолі з куратором Роїк Н

 

аталією Миколаївною підготували інсценізацію п’єси-притчі сучасного російського драматурга Олега Козирєва «Під маскою».

Аудиторія із захопленням сприйняла п’єсу на тематику філософії життя. Студенти зуміли подарувати людям похилого віку спогади про молодість та безтурботність, а на згадку залишили маленькі солодкі подарунки.

 

Підтримаємо армію!

Студенти 11 групи факультету початкової освіти та філології разом із студентським профкомом виступили ініціаторами в організації та проведенні благодійного збору речей для військовослужбовців з 26 березня по 3 квітня 2014 року. Усім бажаючим долучитись до акції прохання принести у профком студентів такі товари: продукти харчування із довгим терміном зберігання, засоби гігієни, шкарпетки, дощовики, ліхтарики, медичні препарати тощо

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55