Всі події за день

06 листопада 2013

З Днем працівника соціальної служби студенти-волонтери групи ДО-31 привітали співробітників Центру соціальної реабілітації

Зі словами вдячності за благородну працю та побажаннями міцного здоров’я, витримки у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра, заслуженої шани та вдячності людей, студенти-волонтери групи ДО-31 завітали до Центру соціальної реабілітації «Школа життя» м. Хмельницького.

Продовжуємо працювати з девізом «Ніщо так не прикрашає людину, як добрі діла!»

Студенти-волонтери факультету дошкільної освіти ДО-12 (Соколова Оля, Романова Анастасія, Козловська Лілія), ДО-21 (Парасека Ана, Ковальчук Софія, Весьська Лілія) та юнаки факультету Нікітішин Борис (ДО-61), Муляр Влад (ДО-41), Михайловський Дмитро (ДО-31) відвідали Хмельницький міський дитячий будинок з метою прибирання території від осіннього листя.

Дружня праця з мітлами та граблями, а результат – чиста територія.

Дякуємо студентам за їхню допомогу!

"Мелодії осені" - виховна година для студентів факультету дошкільної освіти груп ДО-31,32

25 жовтня в аудиторії 313 Сас Олена Олександрівна провела виховну годину на тему «Мелодії осені».

Загадковий світ Нікколо Паганіні

1 листопада студенти групи ПО-42 під керівництвом куратора Ніни Іванівни Незнанової підготували і провели виховний захід для студентів груп ПО-41 та ПО-43.

Захід  провели у вигляді цікавої подорожі у світ мистецтва. Студенти  ознайомили всіх присутніх із неперевершеним композитором, скрипалем,великим майстром Нікколо Паганіні. Намагались доторкнутись до загадкового світу цієї незвичайної людини. Прослухали кращі твори митця, а також переглянули відеофільм про життя і творчість Нікколо Паганіні.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55