Всі події за день

27 листопада 2013

Екскурсія по Тернопільській області

Група ПО-32 дуже любить подорожувати. І вже стало доброго традицією відвідувати пам’ятні місця нашої Батьківщини. Перед екскурсією ми довго не могли вирішити, куди ж ми поїдемо цього разу, але після довгих міркувань ми все-таки зійшлись на думці, що поїдемо до Тернопільської області, а саме у м.Чортків, Червоноградський замок та Джуринський водоспад. На екскурсію ми вирушили у повному складі з нашим улюбленим і найкращим куратором – Світланою Вікторівною Маховською.

29 жовтня 2013 року під вікна рідної академії під’їхав комфортний автобус і ми вирушили до Тернопільщини. Дорогою нас відвідували думки, що ж ми там побачимо, чи сподобається нам подорож,  або, можливо, варто було поїхати в інше місце. Але дружня атмосфера нашої групи розвіяла всі сумніви. Швидко промайнув час, і от ми у Тернопільській області.

У пошуку нового у добре знаному

Посеред древньої землі України яскравою краплиною на карті є наше рідне місто Хмельницький. Хмельницький - прекрасне та мальовниче місто. Хоч ми вже третій рік навчаємося у Хмельницькому, проте мало звертали увагу на чудові архітектурні споруди минулого століття. Звичайно, наше місто не славиться такими історичними та незвичайними пам’ятками, як, наприклад, Львів, Чернівці чи Кам’янець-Подільський, проте  й воно особливе своєю історією, людьми, подіями тощо.

Нещодавно, після закінчення навчальних занять група ПО-32 разом із куратором, С.В.Маховською, здійснили  екскурсією по місту. Біля Дитячого світу нас вже чекав екскурсовод, який в деталях розповів нам саме про історію виникнення міста, цікаві події та архітектурні особливості  його вулиць та будівель.

Студенти ДО-41 у «Родинному затишку»

Студенти-волонтери факультету дошкільної освіти, групи ДО-41 відвідали дітей-інвалідів у Родинному затишку.

Голодомор

23 листопада 2013 року професорсько-викладацький склад та студенти факультету дошкільної освіти взяли участь у скорботній ході приуроченій 80-тій річниці Голодомору.

Відкрита виховна година на тему “Бути чи не бути дрес коду у ВНЗ?”

20 листопада 2013 року куратором групи ДО-41 Павлушкіною Оленою Василівною та слухачкою магістратури зі спеціальності “Дошкільна освіта” Козюк Оленою було проведено відкриту виховну годину на тему “Бути чи не бути дрес коду у ВНЗ?”.

Засідання кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик

Кафедра дошкільної педагогіки, психології та фахових методик на засіданні, яке відбулося 21 листопада 2013 року, обговорила проблему якості підготовки студентів до професійної діяльності з психолого-педагогічних дисциплін.

Під час засідання акцентовано увагу на основних заходах тижня факультету дошкільної освіти і кафедри дошкільної педагогіки, психології та фахових методик, який відбудеться з 02.12.2013 року по 07.12.2013 року.

Приємним для кафедри є отримання диплома кандидата педагогічних наук Онофрійчук Л.О. Щиро вітаємо та бажаємо подальших наукових звершень.

Батьківські збори

22 листопада 2013 року проведено батьківські збори у групах ДО-11 та ДО-12.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55