Всі події за день

25 листопада 2013

Участь наших викладачів у тренінгу

У листопаді 2013 р. на виконання пунктів наказу Міністерства освіти і науки України, молоді та спорту України від 21.11.2012 р. №1314 «Про затвердження плану заходів з реалізації проектних заходів щодо виконання Загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009-2013 рр.» голова циклової комісії природничих дисциплін, кандидат педагогічних наук, доцент Гуцал Л.А. пройшла навчання з методики викладання тренінгового курсу для молоді «Захисти себе від ВІЛ» за програмою «Формування здорового способу життя та профілактика ВІЛ/СНІДу».

І молодість, і зрілість, і сива мудра старість…

Студенти-волонтери групи ДО-32 факультету дошкільної освіти відвідали людей похилого віку у Хмельницькому геронтологічному центрі.

Підтримай життя!

21 листопада на факультеті початкової освіти і філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії стартував волонтерський проект «Підтримай життя». Метою даного проекту є допомога маленьким дітям, що народились недоношеними вагою від 500 грам і залишаються у «колисках надії» в Хмельницькому обласному перинатальному центрі.

Студенти, викладачі почали в'язати шкарпеточки, жилеточки, шапочки із натуральних ниток для зігрівання діток у «колисках надії». Крім того, для цих дітей волонтери шиють ковдри теплих кольорів, прикрашають їх аплікаціями із тканини з веселими малюнками.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у цій волонтерській акції. За додатковою інформацією звертатись до менеджера волонтерської роботи групи ПО-52 Ірини Криськової.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55