Всі події за день

19 листопада 2013

Конференція „Впровадження нових галузевих стандартів початкової школи: пошуки, проблеми, перспективи”

14 листопада 2013 року у Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі відбулася І Міжвузівська науково-практична конференція „Впровадження нових галузевих стандартів початкової школи: пошуки, проблеми, перспективи”, співзасновником якої була Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія.

Активну участь у конференції взяли декан факультету дошкільної освіти Пісоцька Л.С. і слухачка магістратури зі спеціальності «Дошкільна освіта» Куриш Марина.

Під час конференції активно обговорювався зміст Державних стандартів початкової загальної освіти у новій редакції та наступність у змісті стандартів дошкільної та початкової освіти.

Фонтан ідей від «Генерації UA»

16 листопада, за ініціативи Центру Демократичного Відродження та підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, у Києві відбувся молодіжний форум «Генерація UA». Організатори висловили свою впевненість в тому, що майбутнє України – в руках молоді, при чому тієї її частини, яка прагне змін та готова до дій задля процвітання рідної держави.

Олександра Кудрицька, співорганізатор проекту, зауважила, що форум створювався з метою обміну знаннями, досвідом та ідеями щодо реалізації власних ініціатив учасників на регіональному рівні. Вона також наголосила на тому, що демократія неможлива без розумних та багатих людей, які прагнуть здійснювати позитивні суспільні реформи.

Запрошення на постановку п'єси-притчі Олега Козирева "Під маскою"

Шановні викладачі, студенти, працівники закладу!

Запрошуємо Вас відвідати постановку п’єси-притчі Олега Козирева «ПІД МАСКОЮ», приурочену до завершення циклу семінарів-зустрічей «Збереження загального та репродуктивного здоров’я юнацтва», яка відбудеться 21 листопада о 1430 в актовому залі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

З повагою
студенти VI, VII курсів 
та куратор Роїк Наталія Миколаївна
 
© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55