Всі події за день

18 листопада 2013

Відкриття погруддя Миколи Миколайовича Дарманського

8 листопада у внутрішньому дворі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбулося відкриття погруддя видатного подолянина, новатора подільської освіти, першого ректора Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, видатного науковця, кандидата педагогічних наук, доцента Миколи Дарманського, автором якого став заслужений  художник України Леонід Леонідович Шерстинюк. Ця подія зібрала в стінах закладу велику кількість шанованих, знаних в Україні людей.

Концерт присвячений Всеукраїнській конференції «Джерельна та історіографічна основа сучасних історико-педагогічних досліджень»

7 листопада в рамках ХІІ Всеукраїнської історико-педагогічної науково-практичної конференції «Джерельна та історіографічна основа сучасних історико-педагогічних досліджень» в Хмельницькій обласній філармонії відбувся святковий концерт.

ПО-44 святкує день студента весело!

17 листопада 2013 року студенти групи ПО-44 стали учасниками неймовірно захоплюючої гри – пеінтболу.

Оголошення

Термін здачі матеріалів подовжено до 1 грудня

Відверта розмова про українську мову та писемність

11 листопада 2013 року відбувся прямий ефір в студії Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії “Поділля-центр” за участю викладачів кафедри української мови та літератури нашої академії – Ольги Іванівни Блажевич та Валентини Анатоліївни Філінюк.

Українська ідентичність в іменах

12 листопада 2013 року відбулася відкрита лекція “Українська ідентичність в іменах” у виставковому залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва.

Провела лекцію кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови та літератури Валентина Анатоліївна Філінюк для майбутніх філологів – студентів груп Філ-21а та Філ-22у, а також для гостей – студентів Хмельницького базового медичного коледжу.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55