Всі події за день

15 листопада 2013

Звіт гурткової роботи академії

13 листопада в актовому залі відбувся звіт гурткової роботи академії. Були представлені гуртки, клуби, які діють на наступних кафедрах та циклових комісіях:

Науково-практична конференція «Методична та науково-педагогічна служби в системі післядипломної педагогічної освіти»

У Хмельницькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася науково-практична конференція «Методична та науково-педагогічна служби в системі післядипломної педагогічної освіти».

У казковому світі розмальовки

Студентами групи ПО-35 факультету початкової освіти та філології 7 листопада 2013 року було проведено волонтерський захід «У казковому світі розмальовки».

Ми – першокурсники!

У рамках святкування Тижня першокурсника в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії пройшло багато цікавих, різноманітних заходів. Усі групи перших курсів намагались показати себе з найкращої сторони. Не відбулося свята і без хореографів групи ХМ-ОМ-11. На святі «Я - першокурсник» було представлено мюзикл «PAB», в якому мовою танцю студенти групи подарували глядачам море позитиву, безліч емоцій та гарний настрій.

Прем’єра п’єси Олександра Пушкіна «Панянка-селянка»

Театральна студія «FORTUNA» презентувала нову постановку – п’єсу Олександра Сергійовича Пушкіна «Панянка-селянка».

Події вистави перенесли глядачів у російську губернію дев’ятнадцятого століття. Костюми, російські народні танці, мелодії створювали атмосферу романтики та свята. 

Новини виховного відділу

Зустріч з волонтерами та учасниками добровольчих формувань

Напередодні свята Дня українського добровольця у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася зустріч з волонтерами та учасниками добровольчих формувань. Свято на честь українських добровольців установлене 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

З вітальним словом звернулася доктор педагогічних наук, професор, ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Шоробура Інна Михайлівна.

Панельна дискусія на тему: «Дотримання правил внутрішнього розпорядку у гуртожитку ХГПА»

25 лютого в актовій залі академії відбулася панельна дискусія на тему: «Дотримання правил внутрішнього розпорядку у гуртожитку ХГПА». У ній взяли участь студенти, які мешкають у гуртожитку, члени студентського самоврядування, вихователі гуртожитку та проректор з гуманітарної освіти та виховання, кандидат педагогічних наук, доцент Слюзко Валентина Іванівна.

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

20 лютого у актовій залі академії пройшов захід присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, на якому пригадувалися трагічні історичні події, які змінили нашу країну назавжди.  

Зі словом виступила доктор педагогічних наук, професор, ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Шоробура Інна Михайлівна.

Святковий концерт до Дня Збройних сил України

У Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся святковий концерт до Дня Збройних сил України. На заході були присутні курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, учні шкіл та їхні педагоги.

Святковий концерт до Дня Збройних сил України розпочав оркестр  Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького (Художній керівник і диригент Ігор Іщук).

Зустріч з інспектором поліції

Нещодавно у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася зустріч студентів з інспектором Хмельницького відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області, лейтенантом Д’якович Світланою Віталіївною на тему: «Булінг. Правопорушення та їх наслідки».

День пам’яті жертв голодоморів

23 листопада 2019 року в Україні відзначили День пам’яті жертв голодоморів – мільйонів загиблих від штучного голоду, організованого радянською владою у 1932-1933 роках.

Участь в заходах, присвячених відзначенню Дня Гідності та Свободи

21 листопада біля пам’ятника Героям Небесної Сотні відбулося покладання квітів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

Студенти та викладачі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу Героям Небесної Сотні.

 Слава Україні! Героям Слава!

«Україна – країна гідності і свободи»

21 листопада у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся літературно-музичний захід приурочений  Дню Гідності та Свободи.

Зустріч студентського активу з ректором ХГПА Шоробурою Інною Михайлівною

1 листопада відбулася зустріч студентського активу з доктором педагогічних наук,  професором, ректором Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Шоробурою Інною Михайлівною.

В процесі зустрічі розглядалися питання щодо підготовки до відзначення 100-річчя Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та ролі органів студентського самоврядування в житті закладу. Відбувся обмін думками, пропозиціями, планами і проектами.

Огляд-конкурс на кращу кімнату та секцію гуртожитку ХГПА

З ініціативи студентської ради було проведено огляд-конкурс на кращу кімнату та секцію гуртожитку Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Метою огляду-конкурсу є виявлення кращого досвіду організації житлово-побутових умов для проживання, навчання і відпочинку студентської молоді та активізації органів студентського самоврядування у формуванні здорового способу життя і активної життєвої позиції в молодих громадян України.

Концерт народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

У Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся концерт народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Надвечір’я». Керівник хору лауреат міської премії імені Б. Хмельницького, відмінник освіти України,  заслужений працівник культури України Лободюк Борис Павлович.

Концерт до Дня захисника України

10 жовтня у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії пройшов концерт до Дня захисника України.

З вітальним словом виступила доктор педагогічних наук, професор, ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Шоробура Інна Михайлівна.

Святковий концерт відвідали гості – військовослужбовці Національної гвардії України. Учасники заходу вітали їх  бурхливими оплесками та квітами.

73-й річниці Перемоги присвячується…

Минають роки, відлітаючи у вічність... Все далі і далі відходять від нас грізні і важкі роки Другої світової війни, які принесли стільки горя на українську землю.

7 травня студенти та викладачі академії вшанували  тих, хто пройшов горнило Другої світової, і тих, хто загинув, наближаючи Перемогу.

Шановні студенти, колеги, ветерани!

Напередодні  відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, які нагадують нам про великий подвиг та незламний дух учасників бойових дій, щиро вітаємо усіх, хто боровся на фронті чи в тилу за нашу Перемогу. Бажаємо усім міцного здоров’я, довголіття та мирного неба над головою.

Запрошуємо вшанувати героїв Другої світової війни 4 травня 2017 року о 13.00 годині в актовій залі академії.

Виховний відділ

Літературний сатирично-гумористичний концерт Анатолія Паламаренка

21 березня  2017 року народний артист України, лауреат Шевченківської премії, Герой України Анатолій Паламаренко відвідав Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію, де зустрівся з студентами та викладачами.

Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика

Щороку щедрої осінньої пори, 9 листопада, українська громадськість відзначає велике свято – День української писемності та мови. Воно було встановлено 6 листопада 1997 року, наш Президент України Леонід Кучма на підтримку ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства видав Указ №124/97 «Про День української писемності та мови ». В указі зазначено:

ПО-14 в стародавньому місті Лева

В осінній вихідний день 3 листопада 2013 року група ПО-14 зі своїм куратором Шупер Тетяною Миколаївною відвідали стародавнє місто Львів.

Група ПО-14 відвідала Хмельницьку обласну бібліотеку для юнацтва

Група ПО-14 відвідала Хмельницьку обласну бібліотеку для юнацтва. Вже при вході до бібліотеки тебе охоплює благоговійне почуття, наче ти заходиш до церкви. І виникає в душі усвідомлення того, що цей зв'язок не випадковий. Адже якщо церква – це храм Святого Духа, то бібліотека – це храм мудрості сотень і сотень поколінь, що існували на цій землі до нас. Навіть запах в бібліотеці своєрідний: пахне водночас старовинним і новісінькими, щойно з типографії, книгами. Цей запах викликає бажання взяти кожну книгу до рук, поглядати чи то яскраву, глянцеву, чи то стареньку шорстку обкладинку, і уявити собі, який шлях вже пройшла чи ще пройде ця книжка, кому допоможе, навчить, сподвигне на щось величне, незвичайне, красиве.

Свято «Я – першокурсник!»

В рамках Тижня першокурсника відбулося свято «Я – першокурсник!». Студенти першого курсу презентували свої групи.

З вітальним словом звернулась до першокурсників доктор педагогічних наук, професор, депутат Хмельницької обласної ради, ректор академії Шоробура Інна Михайлівна.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55