Всі події за день

14 листопада 2013

Моральні виміри спілкування в сучасному світі

Викладачем кафедри зарубіжної літератури та культурології Подгурською Стеллою Станіславівною та студентами другого курсу факультету початкової освіти та філології в рамках вивчення навчальної дисципліни «Етика та естетика» було проведено цикл семінарів та конференцій на тему «Моральні виміри спілкування в сучасному  світі». Найактивнішими їх учасниками стали студенти груп: ПО-21, ПО-22, ПО-24.

Меджибіж: фортеця, що вражає

27 жовтня студенти груп ПО-41, ПО-51, ПО-61, ПО-62, ПО-63 факультету початкової освіти та філології здійснили виїзд у Меджибіж в рамках волонтерської діяльності з організатором Марією-Мартою Ісаєнко та автором Подільського молодіжного об’єднання «У майбутнє через культуру» Денисом Анатолійовичем Монастирським. Участь у роботі також приймали викладачі Микола Юрієвич Шевчишин, Валентин Олександрович Салтиков.

Студенти-волонтери організували прибирання території Меджибіджського замку. З неабияким натхненням, задоволенням та із девізом «Ніщо так не прикрашає людину, як добрі справи!» волонтери працювали, вносячи свій вклад у процес відродження рідного краю.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55