Всі події за день

23 вересня 2013

Попередній захист дипломних робіт

30 вересня 2013 р. о 16 годині на кафедрі менеджменту освіти відбудеться попередній захист дипломних робіт на здобуття IV освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" слухачів магістратури заочної форми навчання зі спеціальності "Управління навчальним закладом".

Зав. кафедри менеджменту освіти Дарманська І.М.

Науково-практична конференція "Управлінська компетентність керівника навчального закладу"

30 вересня 2013 р. на базі кафедри менеджменту освіти відбудеться науково-практична конференція на тему "Управлінська компетентність керівника навчального закладу"  із залученням викладачів академії та слухачів магістратури зі спеціальності "Управління навчальним закладом". Відповідальна особа - Дарманська І.М.  

За матеріалами конференції буде видано збірник.

Статті приймаються на кафедрі менеджменту освіти до 1 жовтня 2013 р.

Ніколи в серці не зітреться суворий скарб тих днів і тих подій

18 вересня 2013 року у бібліотеці Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбулась зустріч з ветераном війни – Нетягою Юхимом Кириловичем, яка приурочена до Дня партизанської слави — свята України, яке відзначається щорічно 22 вересня.

У 1941 році, в тилу у ворога на боротьбу з окупаційним режимом піднялося мирне населення. Партизани постійно підтримували зв'язок з підпільними группами. Серед них і підпільник Нетяга Юхим Кирилович.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55