Всі події за день

31 травня 2011

Круглий стіл "Підготовка майбутнього педагога до еколого-натуралістичної діяльності в умовах інформатизації суспільства"

Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія стала одним із співорганізаторів міжнародної науково-практичної конференції „Інформаційно-комунікаційні технології в освіті: територія партнерства”, яка відбулася у м. Хмельницькому 24-26 травня 2011 р.

На пленарному засіданні, яке проходило в стінах Хмельницького національного університету серед інших виступила з привітальним словом ректор ХГПА, доктор педагогічних наук, професор Шоробура І.М. Вона запросила шановних гостей до участі у круглому столі "Підготовка майбутнього педагога до еколого-натуралістичної діяльності в умовах інформатизації суспільства", робота якого мала відбутися у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії.

Організація та проведення педагогічної практики студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії

 

20 травня 2011рокув рамках Тижня науки відбулася презентація наукового доробку кандидата педагогічних наук, доцента, начальника відділу педагогічної практики Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії (ХГПА)  Казакової Наталії Вікторівни на тему «Організація та проведення педагогічної практики студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії».

Діяльність товариства „Просвіта” на Поділлі в контексті розвитку освіти та культури

 

20 травня 2011року у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася ІІ науково-теоретична конференція „Діяльність товариства „Просвіта” на Поділлі в контексті розвитку освіти та культури”, участь у якій взяли голова Хмельницького міського товариства української мови імені Тараса Шевченка „Просвіта” Зоя Олександрівна Діденко та науково-педагогічні працівники і студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Фольклор та етнографія Поділля: історична динаміка

 

19 травня 2011року на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та, зокрема, Подільського відділення Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім.М.Т.Рильського НАН України відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар „Фольклор та етнографія Поділля: історична динаміка”

Впровадження кредитно-трансферної системи організації навчального процесу у вищій школі

 

18 травня 2011 року в рамках Тижня  науки в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії у приміщенні методичного кабінету відбулося спільне засідання Ради Спілки молодих вчених та Ради студентського наукового товариства на тему: „Впровадження кредитно-трансферної системи організації навчального процесу у вищій школі: досвід, здобутки, перспективи”.

Майстер і Література: діалог з позиції вічного

Кафедра зарубіжної літератури та культурології активно включилася у ювілейну програму святкувань з нагоди 90-річчя нашого закладу.

Творчий проект кафедри – у руслі наукової проблеми, яка є концептуальною для її діяльності – “Діалог культур” як одна із засад сучасної полікультурної освіти.

У рамках відзначення 120-річчя з дня народження М. О. Булгакова, чий ювілей святкували в травні 2011 року, у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії за ініціативи кафедри зарубіжної літератури та культурології 17 травня 2011 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція „Майстер і Література: діалог з позиції вічного”.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55