Всі події за день

09 березня 2011

С.Русова – фундатор дошкільного виховання на Україні

Кафедра дошкільної педагогіки, психології та фахових методик факультету дошкільного виховання 21 лютого 2011 року провела педагогічні читання “С.Русова – фундатор дошкільного виховання на Україні” присвячені 155 річниці від дня народження видатного педагога. У педагогічних читаннях взяли участь студенти освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” і “спеціаліст” спеціальності “Дошкільна освіта” і професорсько-викладацький склад кафедри.

Вітаю з 8 березня

Мудрі слова: "Жінка - вісь, навкруги якої обертається цивілізація" - увібрали в себе велике значення і визначили першорядну роль жінок у земному існуванні. Немає нічого більш дорогого і святого в світі, ніж жінка, що дала дитині життя і що навчила її бути людиною. Своєю душевною щедрістю і невичерпною енергією вона створювала і створює взаєморозуміння в сім'ї, прокладає дорогу в майбутнє для улюблених синів і дочок. Більшість педагогів - жінки. Тому 8 березня можна вважати справжнім днем учителя, а отже й святом нашої академії.

У будь-які часи, незважаючи ні на що, жінки-педагоги залишаются символом ніжності, острівцем надійності та спокою.

Висловлюю вам величезну подяку за дивовижне терпіння і стійкість. Успіхів вам на нелегкому життєвому шляху, хай не зраджують вас жіноча витонченість і мудрість. Від щирого серця бажаю вам здійснення найзаповітніших мрій, благополуччя в родині, здоров'я, щастя, душевного спокою і довголіття! Весняного вам настрою, усмішок, квітів і вічного кохання!

Ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії - доктор педагогічних наук, професор Шоробура Інна Михайлівна

 

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55