Всі події за день

24 березня 2011

Хореографія у дошкільних навчальних закладах

18 березня 2010 р.у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся творчий звіт студентів 51 групи факультету мистецтв зі спеціальності «Хореографія» за результатами педагогічної практики «Хореографія у дошкільних навчальних закладах», що проходила з 12 січня по 8 лютого 2011 р. у ДНЗ м. Хмельницькому: №№ 3, 26, 37, 38, 45, 48, 53, 54, а також у ДНЗ № 1 м. Красилова.

Творчий звіт за підсумками педагогічної практики з образотворчого мистецтва у школі студентів 51-61 груп факультету мистецтв

Вперше студенти 61 групи факультету мистецтв зі спеціальності «Образотворче мистецтво» проходили педагогічну практику з образотворчого мистецтва у школі (19.01- 8.02.2011 р.). 14 березня 2011 р. у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся творчий звіт студентів за підсумками цього виду практики. На звіті були присутні працівники відділу педагогічної практики та викладачі кафедри теорії та методики мистецтв.

Актуальні проблеми навчання та виховання сучасної початкової школи

 

 організатори та гості студентської науково-практичної конференції

21 березня 2011 р. у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулася студентська науково-практична конференція на тему «Актуальні проблеми навчання та виховання сучасної початкової школи» за підсумками переддипломної педагогічної практики студентів 4 курсу факультету початкового навчання.

ПЕРШЕ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ЦЕНТРУ КАР’ЄРИ

 

25 лютого 2011 року відбулось розширене засідання Центру кар’єри Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Мета засідання – налагодження соціального партнерства з освітніми установами області щодо якісної професійної підготовки педагогічних кадрів, їх працевлаштування та кар’єрного росту.

Новини

Соціальна робота. Волонтерська практика студентів СР21б

9 червня 2022 року було відбулася звітна конференція за результатами волонтерської практики здобувачів вищої освіти спеціальності «Соціальна робота» Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Кожен студент презентував свою роботу у якості волонтерів і висловлював свої ідеї, побажання щодо проходження волонтерської практики та ролі волонтерів у вирішення суспільних проблем в різних установах та організаціях. Приємним є те, що студенти відмітили даний вид практики як одну з найцікавіших видів практичної діяльності!!!

Педагогічна практика студентів спеціальності «Початкова освіта»

 

У травні 2022 р. підведено підсумки педагогічної практики з позакласної виховної роботи  у групі ПО-21 (керівник – Олійник А.В.). Студенти представили залікові виховні заняття на  теми «Правила етикету», «Ввічливість», «Добро починається з тебе» та ін.

Літня педагогічна практика студентів ПО31б у ССШ ФРМ та ГО «Епіцентр дітям» на Хмельниччині

Заходи до Дня захисту дітей пройшли у соціально-спортивних школах Фонду Реал Мадрид та ГО «Епіцентр дітям» на Хмельниччині. Дитинство асоціюється з іграми та веселощами! Тому здобувачі вищої освіти зі спеціальності «Початкова освіта» під час проходження літньої педагогічної практики в Хмельницькій ССШ стали співорганізаторами ігротеки для 54 бенефіціарів Хмельницької ССШ та дітей із внутрішньо переміщених сімей. Учасники та переможці отримали неочікувані емоції, призи та подарунки!!!!

Підготовка студентів до літньої практики

З 25.05 до 31.05.2022 р. відбулась підготовка студентів груп ПО-31-34, ПО-31б до літньої педагогічної практики.

Культурно-дозвіллєва практика

Здобувачі освіти спеціальності 231 Соціальна робота проходять культурно-дозвіллєву практику. Під час підготовки до практики (з 25.05.2022р. по 31.05.2022р) студенти групи СР-31б ознайомилися з її метою, завданнями, а також компетентностями, що формуються у здобувачів освіти у результаті проходження практики.

Підсумки першого тижня виробничої практики магістрів спеціальності 013 Початкова освіта

Завершено перший тиждень виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти 013 Початкова освіта. Протягом цього періоду керівник практики Казакова Н.В. провела інструктаж до практики, ознайомила студентів з напрямками роботи випускової кафедри (педагогіки), документацією кафедри та викладача ЗВО, специфікою роботи викладачів.

Звітна студентська конференція за результатами переддипломної педагогічної практики

«Позакласна музична діяльність як невід’ємна складова виховного процесу в загальноосвітній школі на матеріалах засідання клубу любителів класичної музики»

27 квітня 2016 року відбулась звітна студентська конференція за результатами переддипломної педагогічної практики 6 курсу факультету мистецтв, напряму підготовки «Музичне мистецтво» на тему: «Позакласна музична діяльність як невід’ємна складова виховного процесу в загальноосвітній школі на матеріалах засідання клубу любителів класичної музики».

Органзація та проведення практики студентів факультету мистецтв на базі відпочинку «Корчунок»

13 квітня 2016 року студенти 1-4 курсів факультету мистецтв зі спеціальності «Образотворче мистецтво»* Хмельницької гуманітрно-педагогічнної академії відвідали базу відпочинку «Корчунок» у с. Корчунок Розсошанської сільської ради.

Літня педагогічна практика – важливий етап у системі фахової підготовки майбутніх учителів

25 вересня 2015 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулась звітна студентська науково-практична конференція «Літня педагогічна практика – важливий етап у системі фахової підготовки майбутніх учителів» за підсумками літньої педагогічної практики.

Науково-практична конференція за підсумками проходження переддипломної педагогічної практики студентами VII курсу

23 квітня 2014 року на факультеті початкової освіти та філології відбулася науково-практична конференція за результатами переддипломної педагогічної практики студентів VІІ курсу. Підсумкова конференція була відкрита проректором з педагогічної практики Машкіною Людмилою Андріївною, яка відзначила творчий підхід та сумлінність студентів у виконанні завдань, у практичному оволодінні ними фаховими уміннями та навичками. Майбутні вчителі поділилися своїми враженнями, набутим досвідом та знаннями, що вони здобули під час практики.

Цікавими були виступи:

Творчий звіт з хореографічної практики в школі

27 лютого 2014 року у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбувся звіт студентів 4, 6 курсів факультету мистецтв зі спеціальності «Хореографія»* за підсумками практики з хореографії у загальноосвітніх та позашкільних навчально-виховних закладах м. Хмельницького та Хмельницької області.

Творчий звіт студентів 3 та 5 курсів факультету мистецтв зі спеціальності «Хореографія»* за результатами педагогічної практики

14 лютого 2014 року відбувся звіт студентів 31 і 51 груп факультету мистецтв зі спеціальності «Хореографія»* за результатами педагогічної практики з хореографії у дошкільних навчальних закладах.

На заході були присутні проректор з педагогічної практики Л.А.Машкіна, начальник відділу педагогічної практики Н.В.Казакова, методист відділу педагогічної практики А.О.Кащук, викладач кафедри хореографії О.П.Попик.

Засідання методичного об’єднання заступників директорів з навчально-виробничої роботи педагогічних вищих навчальних закладів

10-12 лютого 2014 року на базі Дубенського коледжу Рівненського державного гуманітарного університету відбулося засідання методичного об’єднання заступників директорів з навчально-виробничої роботи педагогічних вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Західного  регіону України.

Відвідали засідання і представники Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії: методист Брижак Петро Гнатович, проректор з педагогічної практики Машкіна Людмила Андріївна та начальник відділу педагогічної практики Казакова Наталія Вікторівна.

Зустрічаємо гостей

16 січня 2014 року у актовій залі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся концерт, презентований Кам’янець-Подільською народною хоровою дитячо-юнацькою капелою «Журавлик».

Звіт фольклорної практики групи Філ-22у

Фольклористична практика займає важливе місце у підготовці майбутніх філологів. Саме під час практики студенти роблять перші самостійні кроки на фольклористичній ниві, розкривають для себе специфіку живого фольклорного процесу, вчаться практично застосовувати здобуті теоретичні знання, впроваджувати  їх в практичну діяльність.

Новини

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОЦЗ

05 жовтня 2021 року в онлайн режимі відбулося  засідання методичної ради з питань профорієнтації населення при Хмельницькому ОЦЗ.

На засідання були запрошені представники органів обласної, міської влади, навчальних закладів, роботодавців, громадських організацій, представники обласного центру зайнятості.

Працевлаштування випускників – проблема сьогодення

12 березня 2019 року методист навчального відділу Валентина Геннадіївна Тафінцева зустрілась зі студентами випускних груп факультету початкової освіти та філології (ФІЛ-41а, ФІЛ-42у, ПО-43-45, ПО-61-63, ПО-71-72). Під час зустрічі студенти мали можливість ознайомитися із змістом посібника «Як готуватися до виходу на ринок праці», розробленим і випущеним Хмельницьким обласним центром зайнятості.

Надання одноразової адресної грошової допомоги випускникам академії в 2013 р.

30-31 жовтня 2013 року випускникам Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, з якими уклали договір про роботу на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх навчальних закладах строком на три роки, було виплачено одноразову адресну грошову допомогу у розмірі п’яти мінімальних окладів.

Засідання методичної ради Хмельницького обласного центру зайнятості

2 квітня 2013 року на базі Хмельницького обласного центру зайнятості відбулося засідання методичної ради з питань профорієнтації населення. На засіданні розглядались проблеми працевлаштування студентської молоді, зокрема, необхідності їх психологічної підготовки до самостійного виходу на ринок праці, а також адаптації в соціумі дітей-сиріт, робота з якими має розпочинатися ще під час їх перебування в навчальному закладі.

Наявність вакантних посад педагогічних працівників

До уваги студентів випускних груп пропонується наявність вакантних посад педагогічних працівників в м.Хмельницькому та області.

Завантажити список вакансій

З питань працевлаштування звертатися в навчальний відділ академії.

Заходи щодо сприяння працевлаштуванню випускників

Впродовж січня–лютого 2013 року методист відділу сприяння працевлаштуванню Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії В.Г. Тафінцева провела зустрічі зі студентами випускних груп факультетів академії з метою ознайомлення випускників із нормативно-правовою базою щодо працевлаштування: постановою Кабінету Міністрів України № 992 від 22.08.1996р. „Про порядок працевлаштування випускників вищих навчальних закладів”, постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2006р. №1361 „Про надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категорія випускників вищих навчальних закладів”.

 

Розширене засідання Центру кар’єри

21 лютого 2012 року в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії відбулося розширене засідання Центру кар’єри.

Сьогодні на засідання Центру кар’єри були запрошені представники обласної та міської рад, представники Хмельницького обласного центру зайнятості,  завідуючі районних та міських відділів освіти, директори загальноосвітніх шкіл та завідуючі дошкільних навчальних закладів м.Хмельницького.

Тренінгові заняття на тему «Ділова людина: розвиваємо впевненість у собі»

20.02.2012р. психологічною службою Центру кар’єри було проведено тренінгові заняття на тему «Ділова людина: розвиваємо впевненість у собі» зі студентами випускного 6 курсу факультету дошкільної освіти.

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ ХГПА В 2011р.

З метою максимального полегшення процесу налагодження зв’язку між студентами-випускниками і роботодавцями, що зацікавлені в освічених та професійних працівниках працевлаштування випускників Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, підготовка яких здійснювалась за державним замовленням» (від 22.08.1996 № 992).

ПЕРШЕ РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ ЦЕНТРУ КАР’ЄРИ

 

25 лютого 2011 року відбулось розширене засідання Центру кар’єри Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Мета засідання – налагодження соціального партнерства з освітніми установами області щодо якісної професійної підготовки педагогічних кадрів, їх працевлаштування та кар’єрного росту.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55