Всі події за день

07 жовтня 2010

"Родинний затишок" відзначив своє п’ятиріччя

05 жовтня 2010 в Центрі реабілітації та тимчасового перебування інвалідів з розумовою відсталістю "Родинний затишок" відбулась святкування, приурочене п’ятій річниці заснування закладу. Із приємною подією колектив та підопічних центру привітали викладачі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії разом із студентами-волонтерами, які брали активну участь у проведенні святкової програми.

З привітанням та щирими побажаннями до гостей свята, колег та підопічних Центру реабілітації "Родинний затишок" звернулась його директор Антоніна Корчинська, вона нагородила студентів-волонтерів факультету початкового навчання почесною грамотою за активну участь у підготовці заходу.

Святкова програма складалась з різноманітних конкурсів від студентів-волонтерів з казковими героями, веселих пісень, запальних танців тощо. Активність, допомогу у проведенні свята проявили студенти факультету початкового навчання: Наталя Григоровська, Надя Корчинська, Тетяна Єжонкова, Ілона Мартинюк, Вікторія Гуменчук, Настя Король, Мар'яна Зузіна, Ірина Будник.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55