Всі події за день

18 жовтня 2010

Результати проведення благодійної акції "Серце до серця"

Всеукраїнський благодійний фонд „Серце до серця” за підтримки центральних та місцевих органів влади, громадських організацій, політичних партій, митців, підприємців та волонтерів з 17 до 23 травня 2010 року проводив V ювілейну Всеукраїнську благодійну акцію допомоги новонародженим дітям з різними вадами „Серце до серця”.

Цього року в Хмельницькій області акція супроводжувалась участю студентів-волонтерів факультету початкового навчання Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії для збору коштів під час масових заходів.

За результатами проведення благодійної акції в області було зібрано 85 тис. грн., що стало достойним показником серед інших областей в Україні. За ці кошти буде придбано та передано сучасне обладнання для неонатологічного відділення обласної дитячої лікарні (м. Хмельницький), що значно покращить якість надання лікувально-профілактичної допомоги дітям та забезпечить належний догляд за життям крихітних немовлят від народження.

Організатори акції у Хмельницькій області висловлюють щиру вдячність студентам факультету початкового навчання, які долучилися до благородної справи та завзято її реалізували.

Свято Покрови

Студенти факультету початкового навчання тривалий час працюють з дітьми Недільної школи при Свято-Покровському кафедральному соборі. З їх участю проведено чимало акцій та заходів.

14.10.2010р. студенти долучилися до проведення свята Покрови.

Щирі слова вітань, вдало реалізований сценарій з дітьми м.Хмельницького, запашний коровай від студентів факультету початкового навчання надовго запам’ятався прихожанам Свято-Покровського кафедрального собору.

Особливу активність провили такі студенти груп ПН-41:
Поліщук Наталія
Ковальська Віта
Войтко Анастасія
Девятак Світлана
Горбатюк Аліна
Бульбах Оксана
Сюрко Катерина
Подзігун Леся
Алексіїва Люда
Братух Іра

Тож відсвяткували усі день Покрови Святий,
Щоб в добрі і красі нам щасливо жити!

Роль і функції бібліотек вищих навчальних закладів у контексті модернізації освіти

7-8 жовтня 2010 року в науковій бібліотеці Кам'янець-Подільського національного університету відбулася міжнародна науково-практична конференція "Роль і функції бібліотек вищих навчальних закладів у контексті модернізації освіти", в ній прийняли активну участь Телячий Юрій Васильович, кандидат історичних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи ХГПА, Адамський Віктор Романович здобувач Інституту історії України НАН України, проректор з міжнародних зв’язків ХГПА, Дитинник Людмила Вікторівна. директор бібліотеки ХГПА.

Бібліотека – храм науки, культури й духовності

Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визначення історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Вже тринадцятий раз бібліотечний колектив академії відзначає цей день – час підсумків і роздумів про стан і перспективи цих важливих інституцій духовності.

Працівники книгозбірні – висококваліфіковано, професійно-грамотно, компетентно і творчо виконують свою роботу.

Патріоти рідного краю

21.09.2010 року в читальній залі бібліотеки ХГПА відбулася презентація довідника Хмельницької літературної спілки "Поділля" "Патріоти рідного краю", яку відкрила директор бібліотеки Дитинник Л. В.

Під час презентації виступили: укладач довідника, працівник бібліотеки, поетеса Г.Й.Ісаєнко, голова Хмельницької літературної спілки "Поділля" Войчишен П.І., письменники та поети Хмельниччини.

Було зазначено, що такий довідник видано вперше і він буде необхідний при вивченні курсів "Історія рідного краю", "Література Поділля".

Презентація книги Віктора Гурца

22.09.2010 року бібліотека ХГПА провела неординарну зустріч з гостями столиці викладачами та студентами Малої академії.

Презентувалась книга-дослідження Віктора Гурца студента Малої академії наук України, учня 11-го класу коледжу економіки і права – "Поезія Галини Ісаєнко – невичерпне джерело віри в ієрархію любові, доброти і милосердя".

У заході взяли участь і виступили: ректор ХГПА, доктор педагогічних наук, професор Шоробура Інна Михайлівна, завідувач відділом заочного та дистанційного навчання Попик Надія Максимівна, працівники бібліотеки, студенти-заочники.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55