Всі події за день

06 квітня 2010

Інформація про педагогічну практику на факультеті дошкільного виховання та магістратурі

На сайті академії опублікована повна інформація щодо умов проходження педагогічної практики студентами факультету дошкільного виховання та магістратури за спеціальністю.

У відповідних розділах розміщені документи для студентів усіх курсів, які допоможуть їм отримати інформацію щодо баз практики, переглянути зразки оформлення звітної документації, вимоги до оцінювання тощо.

Також запропоновано графіки проходження практики, повну інформацію щодо баз практики.

Міжнародний день птахів

1 квітня 2010 року в парку культури і відпочинку ім. М.Чекмана відбулося святкування Міжнародного дня птахів за участю викладачів та студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, зокрема студентів 5-го курсу факультету початкового навчання. Організували свято Ільїнський Сергій Валентинович та Ацегейда Інна Павлівна, викладачі кафедри природничих наук. Сценарій свята передбачав співання веснянок, закличок, водіння хороводів. Також студенти вішали синичники для пташок, які самі ж і виготовили, гарно оформили та прикрасили. На святкування були запрошені представники місцевого телебачення, які брали інтерв’ю в організаторів та учасників свята. Святкуванню Дня птахів не завадила похмура погода, тому що добрі справи і любов до природи не тільки піднімають настрій, а й спонукають до нових звершень.

Запрошення на концерт

Хмельницька обласна філармонія запрошує викладачів та студентів академії 07.04.2010р. на концерт соліста Національної філармонії України, неперевершеного виконання гітарної музики, Андрія Остапенка.

Усі присутні відчують високі можливості виконання сучасних творів через віртуозну техніку та широку звукову палітру.

Викладачі та студенти факультету початкового навчання зможуть відвідати концерт за квитками абонементів філармонії.

Початок о 17.00 .

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55