Всі події за день

19 квітня 2010

Студентам

Розклади занять

Документація до дипломних робіт


Шановні студенти, у цьому розділі представлена інформація, потрібна вам для навчання та підготовки до семінарських і практичних занять, іспитів, заліків, контрольних робіт. 

Інформація розподілена за кафедрами, на яких викладається навчальна дисципліна.

Для прикладу, якщо вам необхідно знайти методичні матеріали до семінарських занять з політології для вашого факультету та курсу, то Ви маєте відкрити підрозділ "Кафедра суспільних дисциплін" (на якій викладається цей предмет) та знайти навчальну дисципліну "Політологія".

Круглий стіл

13.04. 2010 р. на базі Хмельницької загальноосвітньої школи №6 відбувся круглий стіл вчителів-практиків, викладачів академії та студентів факультету початкового навчання.

Педагогічною громадою були порушенні проблеми розвитку пізнавальних інтересів молодших школярів, умови формування позитивних мотивів, законів та закономірностей навчання.

На засіданні були заслухані та обговорені результати курсових робіт студентів групи ПН-41 Рудніцької Лесі та Шатурської Тетяни. Під час виступів випускниці висвітлили сучасні психолого-педагогічні підходи щодо формування позитивної мотивації та проблем профілактики страхів у молодших школярів.

Студенти представили методичні напрацювання, рекомендації батькам, учителям, ознайомили з результатами власних спостережень та досліджень.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55