Всі події за день

13 січня 2009

Відділення післядипломної освіти

Прийом студентів на навчання на відділенні післядипломної освіти розпочався з 1 вересня 2001 року (стаціонарна форма навчання). Можливість здобуття другої вищої освіти на заочному відділенні студентам була надана з березня 2005 року.

На відділенні підготовка студентів здійснюється за такими спеціальностями: "Мова та література (англійська)"; "Мова та література (німецька)". По закінченню навчання студенти одержують наступні кваліфікації: "Філолог. Викладач англійської мови та літератури"; "Філолог. Викладач німецької мови та літератури".

Навчання на відділенні післядипломної освіти здійснюється на базі повної вищої педагогічної освіти та за результатами співбесіди з іноземної мови за програмами підготовки ІІІ освітньо-кваліфікаційного рівня 7.03.05.02 "Спеціаліст".

Форми навчання: денна стаціонарна (друга половина дня) та заочна зі спеціальності "Мова та література (англійська)"/"Мова та література (німецька)".
Навчальний процес здійснюється у формі практичних і теоретичних занять та контрольних заходів.

Заочне навчання базується на кейс-технології, за якої кожний студент забезпечується навчально-методичними матеріалами, в тому числі в електронному варіанті, для самостійного вивчення і засвоєння навчального матеріалу з періодичними консультаціями викладачів.

Термін навчання на денній формі – 2 роки, заочній – 3 роки.

Набір студентів на денну та заочну форми навчання розпочинається з 1 червня поточного року.

Випускники відділення отримують диплом спеціаліста про перепідготовку державного зразка і можуть працювати викладачами іноземних мов у навчальних закладах, загальноосвітніх школах, а також в туристичних агенціях, на підприємствах, що співпрацюють з закордонними державами.

© 2022 Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія
29013, м.Хмельницький, вул.Проскурівського підпілля, 139
(0382) 79-53-55